Tadic: "Misschien nederlaag tegen PSV ook goed geweest"

1 december 2018, 15:14

Dat Ajax verloor bij PSV zorgt al wekenlang voor een achtervolging, maar Dusan Tadic ziet ook een positieve kant van het verlies in Eindhoven. "We hebben de dingen geanalyseerd die niet goed gingen, maar we zijn op de goede weg en moeten dat volhouden", aldus de Serviër.

Tadic kreeg de vraag of de wedstrijd tegen PSV een keerpunt was in de relatie tussen Erik ten Hag en de spelers van Ajax. Sinds de deceptie in het Philips Stadion is Ajax foutloos in de competitie en plaatsten de Amsterdammers zich voor de laatste zestien van de Champions League. "We voelen ons comfortabel, iedereen is on the same page. Je kunt in een seizoen niet alle wedstrijden winnen. Al hebben we dit jaar heel veel goede momenten. Maar misschien is de nederlaag bij PSV wel ergens goed voor geweest", zegt Tadic tegen De Telegraaf.

Ajax hoopt zondag op het eerste puntenverlies van PSV, dat op bezoek bij Feyenoord gaat. Het elftal van Ten Hag neemt het zelf op tegen ADO Den Haag. Vorig seizoen kende de Eredivisie hetzelfde schema ten tijde van Feyenoord - PSV: eerst kwam Ajax in actie tegen ADO Den Haag, daarna speelde PSV in De Kuip tegen Feyenoord. Ajax morste destijds punten met een gelijkspel (0-0), en PSV zegevierde met 1-3. "Het geeft maar aan dat we alleen naar onszelf moeten kijken en elke wedstrijd gefocust moeten zijn om te winnen. Als PSV punten verliest bij Feyenoord, maar wij zelf niet winnen, heeft dat veel minder waarde", concludeert Tadic.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen