Poldervaart: "Mahmudov speelt de bal ook nog, verdomme"

30 november 2018, 23:38

Adrie Poldervaart heeft vol onbegrip gereageerd op de penalty die FC Utrecht kreeg tegen Excelsior (3-3). Volgens de trainer van de Kralingers was het duidelijk een onterechte strafschop. Door die penalty werd de comeback compleet van Utrecht, dat halverwege met 3-0 achter stond.

Scheidsrechter Richard Martens gaf een penalty na een duel tussen Denis Mahmudov en Oussama Tannane. Extra opvallend: de VAR oordeelde dat het een strafschop was, nadat Martens de bal zelf buiten de zestien legde voor een vrije trap. "Kom op, alsjeblieft. Laten we alsjeblieft eerlijk zijn", reageert Poldervaart bij FOX Sports na het zien van de beelden. "Kijk naar het linkerbeen van Tannane. Raakt Mahmudov Tannane, of raakt Tannane Mahmudov? Mahmudov speelt de bal nog, verdomme. Dit is geen penalty."

Poldervaart vindt het ook raar dat Martens Dick Advocaat naar zijn kleedkamer haalde om beslissingen in de eerste helft toe te lichten. "Ik vind dat iets raars, dat neem ik de scheidsrechter kwalijk. Als zij mij zouden roepen, zou ik het misschien ook doen. Maar het bevreemd mij wel. Als dat gebeurt met iedere trainer die wat roept, hebben ze het heel druk in de rust."

Na afloop gaf Martens toe dat de penalty voor Utrecht inderdaad onterecht was

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen