Eredivisie Vrouwen: Ajax lijdt derde nederlaag, PSV haalt uit

30 november 2018, 21:42

Ajax Vrouwen heeft de derde competitienederlaag van het seizoen geleden. De kampioen van vorig seizoen ging in eigen huis onderuit tegen FC Twente (1-2). PSV wist wel te winnen. De lijstaanvoerder haalde uit tegen sc Heerenveen: 6-1.

Ajax - FC Twente 1-2

Titelverdediger Ajax blijft aanmodderen. De Amsterdammers verloren op de valreep van FC Twente (2-1). Ajax kreeg het in de 85ste minuut eindelijk voor elkaar de 0-1 van Joëlle Smits weg te poetsen. Maar al die moeite bleek voor niets, omdat Twente zich na de gelijkmaker alsnog naar de zege counterde. Opnieuw Smits was het goudhaantje voor de Enschedeërs.

PSV - sc Heerenveen 6-1

Koploper PSV kende geen genade in de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen. Al keken de Eindhovense vrouwen wel tegen een vlotte achterstand aan, omdat Nathalie van den Heuvel de score in de negende minuut opende. PSV stelde rap orde op zaken en leidde de Friezen naar de slachtbank. Kayleigh van Dooren, Sara Yüceil, Katja Snoeijs (twee keer), Maddy Williams en Aniek Nouwen zorgden uiteindelijk voor een eenvoudige zege.

Bekijk hier de stand van de Eredivisie Vrouwen!

Overige uitslagen:

PEC Zwolle - VV Alkmaar 1-2

Achilles '29 - Excelsior Barendrecht 1-0

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen