Bijlow: "Je ligt onder een vergrootglas, zeker als jonge keeper"

30 november 2018, 17:49

Het eerste seizoen van Justin Bijlow als eerste doelman van Feyenoord verloopt met pieken en dalen. In de eerste officiële wedstrijd van het seizoen vervulde de jonge doelman een heldenrol in de strijd om de Johan Cruijff Schaal, in De Klassieker tegen Ajax maakte Bijlow onlangs een slechte beurt. "Het is een goede leerschool", concludeert de twintigjarige keeper.

Een maand geleden blunderde Bijlow bij het openingsdoelpunt van Ajax in De Klassieker (3-0).  "Je ligt onder een vergrootglas, zeker als jonge keeper. Op momenten zoals tegen Ajax krijg je alles over je heen. Ik heb er een nacht van wakker gelegen en daarna heb ik me op de volgende wedstrijd gefocust", aldus de doelman tegen FOX Sports.

Na het duel met Ajax hield Bijlow twee keer de nul. "Dat is altijd fijn. Het is een lekker gevoel dat ik een paar keer achter elkaar de nul heb weten te houden", gaat hij verder. Zondag hoopt hij weer de nul te houden in de topper tegen PSV. "Als we negentig minuten volhouden wat we de eerste twintig minuten tegen FC Groningen hebben gedaan, dan kan het een heel mooie wedstrijd worden."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen