Lukkien wil in laatste vier duels vier punten pakken met Emmen

30 november 2018, 16:51   Bijgewerkt: 30 november 2018, 16:59

FC Emmen-trainer Dick Lukkien wil met zijn ploeg nog minimaal vier punten pakken in de laatste vier duels voor de winterstop. Dit weekend staat de ontmoeting met Vitesse op de rol, vervolgens wachten Feyenoord, FC Groningen en Willem II. "Dan hebben we voldaan aan de doelstelling van één punt per wedstrijd gemiddeld. Met dat gemiddelde, zo bleek de afgelopen jaren, handhaven we ons in de Eredivisie."

Dat vertelde de coach tegenover RTV Drenthe over de komende duels voor de winterstop. Of er tegen Vitesse ook punten in het vat zitten, durfde de coach niet zomaar te zeggen. Volgens hem is Vitesse misschien wel the-best-of-the-rest. "Daar moet je AZ ook bij scharen, al is Vitesse wel beter in vorm. Hun kracht ligt met name voorin. Ze zijn heel bewegelijk, met Bryan Linssen, Matus Bero en Martin Ødegaard", vond Lukkien.

De coach kon deze week niet beschikken over Caner Cavlan, die met een griepje kampte. Verder hoopt hij dat het tikkie Excelsior is verwerkt. "We weten ook dat we met teleurstellingen te maken krijgen. We zijn niet de beste ploeg van de competitie, dit zal nog wel een keer gebeuren."

Lees ookSlutsky trekt rookgordijn op en gaat mogelijk wisselen

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen