Overbodige Naess verruilt Heerenveen in winter voor Sarpsborg

30 november 2018, 15:08

SC Heerenveen laat Nicolai Naess in de winterstop vertrekken. De overbodige verdediger, die komende zomer een aflopend contract had in Friesland, tekent een contract bij het Noorse Sarpsborg 08, dat momenteel nog uitkomt in de Europa League. Komend weekend zit hij dan ook niet bij de wedstrijdselectie van de Friezen.

Dat maakt Heerenveen bekend via de officiële kanalen. In 2017 kwam Naess over naar de Eredivisie, maar kon in het Abe Lenstra Stadion nooit serieuze een rol van betekenis spelen. Hij kwam slechts tot tien optredens in de Nederlandse competitie. "We willen Nicolai bedanken voor zijn geweldige professionaliteit", aldus technisch manager Gerry Hamstra, die tevreden is met deze oplossing.

"We zijn blij dat hij nu een nieuwe uitdaging bij Sarpsborg 08 gevonden heeft. We wensen hem heel veel succes bij het vervolg van zijn carrière", aldus Hamstra. Mogelijk komt Naess zelfs nog uit in de Europa League: hoewel Sarpsborg 08 donderdagavond na een geweldige start nog met 2-3 verloor van Besiktas, heeft de club nog altijd perspectief op het bereiken van de volgende ronde.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen