Wormuth wil met Heracles 'back to the roots' tegen VVV-Venlo

30 november 2018, 14:08   Bijgewerkt: 30 november 2018, 14:14

Heracles Almelo wil na drie nederlagen op rij zichzelf revancheren in de Eredivisie. De goede seizoensstart werd tegen achtereenvolgend NAC Breda, Feyenoord en Fortuna Sittard geen goed vervolg gegeven. En dus heeft trainer Frank Wormuth vooral naar zijn eigen ploeg gekeken. "We moeten back to the roots: alles rondom het veld vergeten, geen druk voelen en voetballen."

Dat stelt de coach op de clubsite van Heracles. "We hebben van de week nauwelijks over Fortuna gepraat", stelde de oefenmeester dan ook. De Duitser richtte zich op zijn eigen Heracles Almelo, dat weer de vibe moet krijgen van de eerste weken. "Deze week was één van de beste weken op de training tot nu toe. De focus, de sfeer, de uitvoering, het was heel goed."

Met VVV-Venlo komt er opnieuw een ploeg uit Limburg op bezoek, ook nog eentje die hoger staat in de Eredivisie. Toch heeft Wormuth vertrouwen in een goede afloop. "Als we negentig procent kunnen brengen van wat we deze week in de trainingen hebben laten zien dan hebben we een goede kans om te winnen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen