Groep K: Dinamo Kiev grijpt de macht, Rennes mag hopen

29 november 2018, 23:11

Dinamo Kiev heeft donderdag uitstekende zaken gedaan in groep K van de Europa League. De formatie uit Oekraïne speelde op bezoek bij FC Astana om de koppositie en is erin geslaagd om het uitduel tot een goed einde te brengen. Het eindigde in 0-1.

FC Astana - Dinamo Kiev 0-1

Eerder op de avond speelden de twee koplopers van deze groep tegen elkaar in een wedstrijd waar de koppositie op het spel stond. Benjamin Verbic maakte na een halfuur de enige treffer van de wedstrijd, maar dat was tegen de verhouding in. Astana had meer balbezit en kreeg ook veel meer kansen dan de gelouterde formatie uit Oekraïne, maar faalde constant in de afronding. Daardoor gaat Kiev met elf punten aan de leiding en is het al zeker van de volgende ronde. Astana heeft acht punten, maar kan zich opmaken voor een pittige slotronde.

Jablonec - Stade Rennes 0-1

Stade Rennes kan op de laatste speeldag alsnog over nummer twee Astana heen wippen, heeft het nu twee punten minder. De Franse formatie zegevierde dankzij een doelpunt van Clement Grenier na een uur spelen met 0-1 bij het al uitgeschakelde Jablonec en staat nu op zes punten. Astana heeft er twee meer, maar kan dus nog gepasseerd worden als er gewonnen wordt op de laatste speeldag als de ploegen elkaar treffen in Frankrijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen