De Gier over lastige situatie: "Het moet soms klapperen"

29 november 2018, 22:14

Jack de Gier is met NEC bezig aan een moeizaam seizoen, maar wil de moed nog niet opgeven. De trainer hoopt dat zijn ploeg vrijdag wint van FC Volendam en ziet het niet zitten om de boel achterin helemaal dicht te timmeren.

NEC staat tiende en pakte slechts één punt uit de laatste drie duels. "Niemand vindt de situatie waarin we zitten leuk", reageert De Gier bij Omroep Gelderland. "Dus soms moet het een keer klapperen. Binnenskamers kun je elkaar altijd de waarheid zeggen en dat is soms pijnlijk en hard. Maar we moeten wel weer het veld op met z'n allen, dus dan moeten we het met elkaar opknappen. Ik lees verder niks, ik probeer me overal van af te sluiten. Iedereen heeft zijn mening en dat mag. Voor ons is het belangrijkste om alles op het elftal te focussen."

De Gier wil vrijdag zien dat zijn ploeg vol voor de overwinning gaat. "Aanvallen is de beste verdediging", vindt hij. "Dat deden we in de eerste acht wedstrijden ook tot en met Go Ahead, waarin we niet verloren. Niet met goed voetbal hoor, maar dat is wel een houvast, ja. We proberen eruit te komen door tegen Volendam te winnen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen