Koeman loodst Fenerbahçe naar volgende ronde

29 november 2018, 21:11   Bijgewerkt: 29 november 2018, 23:46

Erwin Koeman overwintert met Fenerbahçe in de Europa League. De Turken speelden donderdagavond gelijk tegen het al gekwalificeerde Dinamo Zagreb (0-0). Dit was voldoende, omdat concurrent Spartak Trnava niet wist te winnen van het uitgeschakelde Anderlecht: 0-0.

Fenerbahçe - Dinamo Zagreb 0-0

Fenerbahçe rammelde flink aan de poort. Dinamo Zagreb stond op breken, maar hield stand. Richting de pauze kregen de Turken behoorlijke mogelijkheden. De grootste kans was voor Martin Skrtel. Op nog geen meter van de doellijn werkte de verdediger de bal met z'n hoofd wonderbaarlijk genoeg over het doel. Fenerbahçe kwam in de tweede helft goed weg toen Dinamo Zagreb geen strafschop kreeg. Marco Isla werkte Daniel Olmo naar de grond, maar de Oostenrijkse scheidsrechter Robert Schörgenhofer vond het onvoldoende voor een penalty. Fenerbahçe ontsnapte later bij een afgekeurd doelpunt van Amer Gojak. Volgens de arbitrage drukte Gojak zijn tegenstander, terwijl hij de bal binnenkopte. Ook haalde Fener opgelucht adem bij een poging van Peter Stojanovic op de paal. Een overwinning van Dinamo was gestolen geweest. De remise gaf de verhoudingen binnen de lijnen het beste weer en daar konden beide ploegen mee leven.

Anderlecht - Spartak Trnava 0-0

Spartak Trnava verzuimde in te lopen op Fenerbahçe, omdat de Slowaken op bezoek bij Anderlecht een gelijkspel boekten. Kansen waren er wel, maar is Trnava net als Anderlecht uitgeschakeld en overwinteren Dinamo Zagreb en Fenerbahçe.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen