Poldervaart wil verbetering zien: "We moeten wel kritisch blijven"

29 november 2018, 17:45   Bijgewerkt: 1 december 2018, 16:45

Eindelijk kon Excelsior na een moeilijke serie afgelopen zondag het zoet van de overwinning weer eens proeven. Op bezoek bij FC Emmen werd er enigszins gelukkig met 1-2 gewonnen, tot opluchting van trainer Adrie Poldervaart. De coach vindt echter wel dat er beter gespeeld moet worden.

Excelsior verloor drie keer op rij, maar won zondag dus weer eens. "Winnen is altijd fijn'', zegt Poldervaart op de clubwebsite. "We moeten wel kritisch blijven kijken naar de manier waarop. Voetballend kan het stukken beter, maar elk punt is broodnodig, dus wat betreft was het prima tegen FC Emmen.''

Vrijdag wacht de thuiswedstrijd tegen het sterke FC Utrecht. Excelsior mist in dat duel de geschorste Jurgen Mattheij. "Wat we met hem missen? Zijn kopkracht, het leiding geven, het voetballende gedeelte. Hij is nu voor de tweede keer geschorst, doordat hij tegen De Graafschap een discutabele tweede gele kaart kreeg en daardoor Groningen miste en er nu weer niet bij kan zijn omdat hij tegen FC Emmen geel kreeg.'' Poldervaart laat weten dat Thomas Oude Kotte door de absentie van Mattheij in de basis begint.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen