Sevilla-coach over Promes: "Niemand speelt alle wedstrijden"

29 november 2018, 16:02

Quincy Promes is er in zijn eerste maanden in Spaanse dienst nog niet in geslaagd om een vaste waarde te worden voor Sevilla. Als invaller komt de van Spartak Moskou overgekomen aanvaller regelmatig aan spelen toe, maar Pablo Machín heeft nog geen reden om hem in de basis te zetten. In de Europa League staat hij wel iedere wedstrijd aan de aftrap.

Voorlopig zal Promes dus genoegen moeten nemen met een plek in het rouleersysteem van Machín. "We hebben een grote selectie en niemand speelt alle wedstrijden. Er zijn spelers die, door de omstandigheden, meer minuten maken. Maar we hebben met name voorin zoveel goede spelers rondlopen dat we de wedstrijden en speelminuten moeten verdelen", zegt de trainer tegen Spaanse media.

Sevilla, koploper van de Primera División, nam Promes de afgelopen zomer voor meer dan twintig miljoen euro over van Spartak. De 26-jarige aanvaller weet in Zuid-Spanje nog niet te overtuigen. "Iedere speler die voor Sevilla speelt, heeft een bepaald niveau. Het feit dat hij niet veel aan spelen toekomt, betekent niet dat we niet blij met hem zijn. We denken dat iedereen zich kan ontwikkelen."

Het ligt in de lijn der verwachting dat Promes donderdagavond weer in de basis start bij Sevilla. De Spanjaarden nemen het in de vijfde groepswedstrijd van de Europa League op tegen Standard Luik.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen