KNVB deelt elf stadionverboden uit aan fans van FC Twente

29 november 2018, 15:41

FC Twente is donderdag met nieuws naar buiten gekomen over de ongeregeldheden rondom de uitwedstrijd tegen FC Den Bosch. De club meldt dat de KNVB heeft besloten om elf supporters van de club een landelijk stadionverbod op te leggen. Daarnaast heeft de aanklager van de KNVB een vooronderzoek gestart.

Het gaat om stadionverboden voor de duur van vijf tot zeven jaar. De vier personen die een verbod voor vijf jaar hebben gekregen, betraden in Den Bosch het speelveld. Vier personen hebben zich daarnaast schuldig gemaakt aan het veroorzaken van vernielingen. Zij mogen zeven jaar niet in stadions van profclubs komen. De aangerichte schade die tijdens het Eerste Divisie-duel is aangericht, wordt ook verhaald op de daders.

'FC Twente benadrukt dat zij betreurt wat er zich na afloop van deze wedstrijd heeft afgespeeld. Vanzelfsprekend veroordeelt de club, als altijd, vernielingen en geweld in en rond het stadion'. schrijft de club uit Enschede. Twente verloor de competitiewedstrijd overigens met 2-1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen