Tottenham doet goede zaken: "We hebben het nu in eigen hand"

29 november 2018, 12:08

Mauricio Pochettino is dolblij met de zege op Internazionale (1-0). Door een laat doelpunt van Christian Eriksen - die als reservespeler aan de wedstrijd begon - heeft Tottenham Hotspur overwintering in de Champions League plots in eigen handen. In de laatste groepswedstrijd moeten de Engelsen echter wel op bezoek bij FC Barcelona.

"We hebben erg sterk gespeeld en de overwinning volledig verdiend. Het doelpunt viel laat, maar we hebben een erg sterk team verslagen. Inter heeft spelers van een hoog niveau, dus het was lastig ze te verslaan. We domineerden, creëerden de beste kansen en hebben het nu in eigen hand", wordt Pochettino geciteerd door The Independent.

"Als we Barcelona verslaan, gaan we door. Dat zal echter lastig worden", beseft de oefenmeester. Tottenham Hotspur staat in punten gelijk met Internazionale, maar het onderling resultaat spreekt in het voordeel van de Engelsen. In de laatste groepswedstrijd speelt Tottenham uit tegen FC Barcelona en Internazionale thuis tegen PSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen