Vormer trots: "Dat we derde worden in deze poule is netjes"

29 november 2018, 11:06

Ruud Vormer is trots op de prestaties van Club Brugge in de Champions League. De Belgen zijn na de winterstop niet meer actief in het miljardenbal, maar mogen zich wel melden in de Europa League. Woensdagavond boekte de club uit Brugge een knap resultaat tegen Borussia Dortmund. De koploper van de Bundesliga werd op 0-0 gehouden.

"Dit is super. Complimenten aan het hele team. We hebben heel compact gespeeld en amper twee kansen weggegeven. Dit is een verdiende 0-0. We zijn het niet gewend om met z'n allen achter de bal te wachten, maar we kregen de laatste tijd te veel goals tegen. We hebben samengezeten en beslist om compacter te staan en soms op de counter te spelen", legt Vormer via de officiële kanalen van Club Brugge het strijdplan uit.

Door de remise heeft de club van Vormer, Stefano Denswil, Danjuma en Sofyan Amrabat nu vijf punten uit vijf wedstrijden. "Dat we derde worden in deze poule is netjes. Je hoopt uiteraard altijd op meer. Stel dat je hier wint, dan zat er misschien nog meer in, maar we moeten tevreden zijn met de derde plek", besluit de middenvelder.

Denswil

Net als Vormer is ook Denswil blij met het punt tegen Dortmund. "We hebben elkaar niet in de steek gelaten en hebben extra meters gelopen voor elkaar. Dat we op die manier hier een punt pakken, is fantastisch."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen