Koeman wacht nog altijd op concreet voorstel van Fenerbahçe

29 november 2018, 09:55

Fenerbahçe maakte twee weken geleden bij monde van technisch directeur Damien Comolli bekend door te willen met Erwin Koeman. Tot een concreet voorstel heeft dat echter nog niet geleid. Het geduld van de de 57-jarige oefenmeester van de Turkse formatie wordt op de proef gesteld. "Iedereen weet graag waar hij aan toe is. Simpel", zegt hij tegen De Telegraaf.

"Maar die vraag moet je stellen aan de mensen die boven me staan ", gaat de opvolger van Phillip Cocu verder. Het is inmiddels een maand geleden dat Fenerbahçe Cocu ontsloeg. "We zien wel wat er gebeurt. Ik ben nog steeds hier en doe mijn uiterste best om, samen met Chris van der Weerden, het team in vorm te krijgen."

Fenerbahçe ging het afgelopen weekend tegen Trabzonspor voor de eerste keer sinds Koeman aan het roer staat onderuit. De Turkse grootmacht bevindt zich nog altijd in de onderste regionen van de SüperLig. "We weten hoe we er voor staan in de competitie en zullen echt stappen vooruit moeten maken. Het is ook met het oog daarop heel belangrijk voor ons om deze wedstrijd in de Europa League te winnen. Dat geeft de spelers wat meer vertrouwen en wat minder stress in het hoofd."

De afgelopen seizoenen fungeerde Koeman als assistent van broer Ronald en Cocu, nu staat hij voor het eerst in vier jaar op eigen benen. "Dat maakt voor mij niet zo'n verschil. Ik heb de afgelopen jaren heel plezierig gewerkt in een andere rol. En nu is dit op mijn pad gekomen. We zien wel hoe lang het duurt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen