Messi erkent dat vrije trap op Piqué niet ingestudeerd was

29 november 2018, 07:53   Bijgewerkt: 29 november 2018, 08:34

Lionel Messi heeft na de gewonnen wedstrijd tegen PSV (1-2) eerlijk toegegeven dat de Catalanen bij het tweede doelpunt wat geluk hebben gehad. De sterspeler van FC Barcelona mocht aanleggen vanaf 25 meter en gaf een halfhoge bal richting Gerard Piqué, die op subtiele wijze de 0-2 maakte. Messi had echter niet de intentie om Piqué te bereiken.

"Het klopt niet dat het van tevoren was ingestudeerd. De vrije trap ging verkeerd en Piqué stond op de juiste plaats", erkent Messi in gesprek met Movistar Liga de Campeones. Door het doelpunt van de verdediger verdubbelden de Catalanen de marge. Hoewel zij een paar minuten voor tijd nog de aansluitingstreffer moesten incasseren, gaven zij de volledige voorsprong niet meer weg.

Door de zege stelde Barcelona de groepswinst kwijt. Helemaal tevreden over de wedstrijd was Messi echter niet. Hij vond dat zijn ploeg - met name in de eerste fase van het duel - slordig was in balbezit. "Na de 0-2 hadden ze meer lange spelers voorin staan, dat was moeilijk te verdedigen. Maar we hebben gewonnen en daarmee ons doel behaald", besluit de captain.

Lees ookValverde niet blij met het aantal kansen dat PSV kreeg

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen