Gisteren gemist: sterk PSV uitgeschakeld, Liverpool verliest ook

29 november 2018, 00:30   Bijgewerkt: 28 november 2018, 23:49

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 28 november.

Uitgeschakeld PSV mist de kansen en ziet vleugje Messi-magie

Voor PSV is het Europees avontuur ten einde. In eigen huis vocht het voor zijn laatste kans, maar moest het uiteindelijk een nipte nederlaag slikken tegen FC Barcelona (1-2). Het elftal van Mark van Bommel raakte zowel de paal als de lat en had het geluk niet aan z'n zijde. Daar waar PSV de kansen bleef missen, was het aan de andere kant Lionel Messi die zijn wereldklasse met één momentje etaleerde.

Groep C: Liverpool moet hopen, Napoli zo goed als door

In poule C heeft Liverpool de tweede nederlaag op rij geleden. In Parijs kreeg de ploeg van Jürgen Klopp een gevoelige tik te verwerken tegen Paris Saint-Germain dat door een 2-1 overwinning via goals van Bernat en Neymar over de Engelsen heen klimt naar de tweede plaats. Napoli lijkt zo goed als zeker van de volgende ronde door een simpele 3-1 thuisoverwinning op Rode Ster Belgrado.

Invaller Eriksen schiet Spurs naar winst tegen Inter

In de poule van PSV en FC Barcelona heeft Tottenham Hotspur op Wembley met 1-0 van Inter Milaan gewonnen. De Premier League-club kreeg in eigen huis de meeste kansen, wist lange tijd niet te scoren en zag in de slotfase invaller Christian Eriksen de winnende goal maken.

Volgens Van Bommel verdiende PSV resultaat tegen Barça

Mark van Bommel zag dat zijn PSV uitstekend voor de dag kwam tegen FC Barcelona, maar uiteindelijk met lege handen stond. Door het verlies (1-2) zijn de Eindhovenaren uitgeschakeld, maar toch is Van Bommel trots: "Als je zo veel kansen krijgt tegen Barcelona, dan verdien je meer."

Bergwijn baalt: "Wisten dat het een lastige poule zou worden"

De teleurstelling was na afloop van het gezicht van Steven Bergwijn af te lezen. De buitenspeler zag dat hij samen met zijn teamgenoten kansen genoeg creëerde tegen FC Barcelona, maar verloor toch met 1-2. "Het mocht niet baten vandaag."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen