Bergwijn baalt: "Wisten dat het een lastige poule zou worden"

28 november 2018, 23:10

De teleurstelling was na afloop van het gezicht van Steven Bergwijn af te lezen. De buitenspeler zag dat hij samen met zijn teamgenoten kansen genoeg creëerde tegen FC Barcelona, maar verloor toch met 1-2. "Het mocht niet baten vandaag."

Bij Veronica geeft Bergwijn aan dat Mark van Bommel de ploeg nog even kort toesprak in de kleedkamer na het laatste fluitsignaal. Hij geeft antwoord op de vraag wat de woorden van Van Bommel waren. "Dat we trots kunnen zijn. Als we FC Barcelona konden verslaan, was dat vandaag. We hebben zoveel kansen gehad, maar als je ze zelf niet maakt wordt het een lastig verhaal."

Bergwijn en Hirving Lozano waren de twee aanvallers, terwijl Luuk de Jong zeker in de eerste helft wat inzakte. Over het strijdplan is Bergwijn duidelijk: "Ik denk dat het aardig is gelukt. Na die 0-1 heb je wel een gevoel van 'shit een tegengoal'. Het mocht niet baten vandaag. We wisten dat het een lastige poule zou worden, maar we wilden uiteindelijk voor de Europa League gaan. En dat is helaas niet gelukt."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen