Darfalou vindt draai: "Eredivisie moet voor mij te doen zijn"

28 november 2018, 19:00

Oussama Darfalou begon als kersverse aankoop op de bank bij Vitesse, maar na de zware blessure van Tim Matavz krijgt de voormalig topscorer van de Algerijnse competitie zijn kans en dat gaat hem naarmate de weken volgen steeds beter af. "Ik was de eerste maande zoekende."

Darfalou is voor lof over zijn concurrent Matavz, die in de uitwedstrijd tegen Feyenoord uitviel met een zware beenbreuk. "Dat is wel even een spits, zeg", klinkt het in Voetbal International. "Die speel je niet zomaar even uit het elftal. Maar intussen vroegen ze zich thuis wel af waarom ik hier niet speelde. Ik moet dus alles geven."

De deze zomer aangetrokken aanvaller geeft aan dat hij moeilijke eerste weken kende in Arnhem. "Ik was de eerste maanden zoekende. Vind je het raar? Ik had werkelijk geen idee waar iedereen het over had, hoe ik moest spelen, wat de aanwijzingen waren. Zelfs bij Luis Suárez duurde het een tijdje voordat hij zijn draai vond bij FC Groningen."

Hij beseft dat tijd een hoop doet in de voetballerij en hoopt steeds belangrijker te worden voor Vitesse. Darfalou vindt ook dat hij dat aan zijn stand verplicht is. "De Eredivisie moet voor mij te doen zijn. Nu ik zo snel mijn kans krijg, moet ik 'm gewoon pakken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen