'Gio' ziet kansen tegen PSV en put hoop uit verleden

28 november 2018, 17:59

Feyenoord-coach Giovanni van Bronckhorst acht zijn club zeker niet kansloos als het zondag koploper PSV ontvangt. De trainer denkt dat als zijn ploeg 'de hele wedstrijd top' is, het pakken van de drie punten tot de mogelijkheden behoort. "Ik denk dat we vaker goed hebben gespeeld tegen PSV."

Bij FOX Sports kijkt de coach vooruit op het duel tegen de nog altijd foutloze koploper. Het gat met de Eindhovenaren is dertien punten, al heeft Feyenoord een wedstrijd minder gespeeld. Van Bronckhorst ziet kansen en put hoop uit het verleden. "Ik denk dat we vaker goed hebben gespeeld tegen PSV. Ook in de Johan Cruijff Schaal aan het begin van dit seizoen. Het is wel een ploeg die verdiend bovenaan staat. We weten dat het een moeilijke wedstrijd wordt, maar ik denk dat we in staat zijn om van PSV te winnen."

De coach van de Rotterdammers benadrukt dat zijn ploeg een uitstekende pot op de mat moet leggen in de Kuip. "We moeten de hele wedstrijd top zijn. Als dat zo is, dan maken we een kans om van PSV te winnen."

Van Bronckhorst moet die doelstelling mogelijk bewerkstelligen zonder verdediger Eric Botteghin. De Braziliaan maakte woensdagmiddag de training niet af. Volgens RTV Rijnmond is het niet bekend waarom de centrale verdediger eerder naar binnen ging.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen