Real en Roma zeker van overwintering na verlies CSKA

27 november 2018, 20:45

Zonder zelf in actie te zijn gekomen, hebben Real Madrid en AS Roma zich geplaatst voor de achtste finales van de Champions League. CSKA Moskou ging dinsdagavond onderuit tegen Viktoria Plzen en vormt zodoende geen bedreiging meer voor de Europese grootmachten. Het duel in de Russische hoofdstad eindigde in 1-2.

CSKA moest de laatste twee wedstrijden van de groepsfase winnen om een kans te maken op overwintering in de Champions League. Het ging in het eerste duel echter al mis voor de Russen, die nog wel goed begonnen aan de wedstrijd tegen Viktoria Plzen. Na tien minuten spelen stond de thuisploeg door een rake strafschop van Nikola Vlasic op voorsprong.

Vlak voor rust verzuimde Viktoria Plzen om op gelijke hoogte te komen; Roman Prochazka faalde vanaf elf meter. In de tweede helft maakte hij zijn fout goed door alsnog de 1-1 te maken. CSKA ging op zoek naar de voorsprong, maar het waren de bezoekers die tien minuten voor tijd hun tweede goal maakten. Lukas Hejda maakte op aangeven van Patrik Hrosovsky de winnende goal.

Door de remise staan CSKA en Viktoria Plzen in punten gelijk, maar het doelsaldo van de Russen is beter. CSKA gaat nog op bezoek bij Real Madrid, de Tsjechische club speelt in de laatste speelronde een thuiswedstrijd tegen AS Roma.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen