'Dordrecht krijgt in de winter twee à drie huurlingen van Norwich'

27 november 2018, 11:53   Bijgewerkt: 27 november 2018, 16:59

FC Dordrecht kan zich de komende winter verheugen op twee nieuwe spelers. Adam Phillips en Simon Power komen dan over van Norwich City, twee huurlingen die profiteren van de samenwerking tussen beide clubs. Beide aanwinsten zijn aanvallende versterkingen.

Dat weet RTV Rijnmond. Eerder al werd Savvas Mourgos gehuurd, maar hij raakte zwaargeblesseerd en is inmiddels teruggekeerd naar Norwich. Phillips speelt bij voorkeur op de nummer tien-positie, terwijl Power een buitenspeler is. Wellicht komt er nog een derde huurling, maar dat hangt 'van een aantal randzaken' af.

Ontslag De Nooijer

FC Dordrecht staat momenteel voorlaatste in de Eerste Divisie. De club brak vorige week met trainer Gérard de Nooijer en maandagavond ging algemeen directeur Hans de Zeeuw nogmaals in op de onrust die ontstond. Technisch manager Peter Drijver liet weten dat De Nooijer 'te professioneel' [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/341801/drijver-over-ontslag-de-nooijer-kiezen-voor-opleiden-van-spelers/,_blank,zou zijn geweest].

"Dat is een hele ongelukkige uitspraak geweest van hem", aldus De Zeeuw, ook tegenover RTV Rijnmond. "Drijver heeft alleen maar geprobeerd Gérard te beschermen met die uitspraak. En we moeten eerlijk zijn, De Nooijer heeft het lange tijd gewoon uitstekend gedaan. Hij is eigenlijk alleen maar ontslagen vanwege zijn negatieve uitlatingen naar spelers en de pers." Ook deed De Zeeuw uit de doeken dat de coach voor het seizoen twijfelde om naar het Midden-Oosten te vertrekken, vanuit waar hij een aanbieding had ontvangen.

Lees ook: Hekkensluiter FC Dordrecht zet De Nooijer op non-actief

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen