Boere na winstpartij: "Ik vond dat we niet goed speelden"

26 november 2018, 23:31

Tom Boere was maandag weer belangrijk voor FC Twente door één van de twee goals te maken op bezoek bij Jong AZ (1-2). Door de winst stijgt de club uit Enschede naar de vijfde plaats in de Eerste Divisie, maar helemaal tevreden is de spits zeker niet.

Het was niet goed, maar wel leuk om naar te kijken in Alkmaar. Dat beseft Boere ook. "Voor het publiek was het misschien een vermakelijke wedstrijd, maar voor ons niet echt. Ik vond dat we niet goed speelden", zegt de spits op de website van Twente. "In de tweede helft wilden we de linies compact houden en besloten we om niet vol druk te zetten. Maar we zakten iets te ver terug, waardoor we het wat over onszelf afriepen. Dan is het lekker dat je alsnog op 0-2 komt", zegt de aanvaller.

Het zal beter moeten wil Twente blijven winnen, zegt Boere. "Wij moeten het hebben van het voetbal, dan moeten we elkaar opties geven om eronder uit te voetballen. En ik vond dat we dat niet goed deden. Dat is jammer, zeker omdat de momenten er wel waren om dat te doen. Maar met duwen, trekken en een beetje vechten kom je er wel en sta je drie punten van de nummer één."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen