Høegh voelt druk voor het duel met Fortuna: "Spiraal doorbreken"

26 november 2018, 13:34

SC Heerenveen zit in de hoek waar de klappen vallen. De Friezen presteren niet goed en kregen ook afgelopen weekend weer een dreun te verwerken. Door de drie tegentreffers heeft alleen De Graafschap meer goals tegen dan de ploeg van Jan Olde Riekerink. Verdediger Daniel Høegh erkent dat het thuisduel met Fortuna Sittard cruciaal wordt. "Die wedstrijd wordt voor ons heel belangrijk."

Niet alleen om weer eens de punten te pakken, ook om de eerste thuiszege van het seizoen te realiseren. Eenvoudig wordt het niet, want de Limburgers zijn na Ajax en PSV de meest scorende ploeg van de Eredivisie. "We hebben de punten heel hard nodig. Dat is onze situatie momenteel. Maar niet alleen daarom is een overwinning op Fortuna zo belangrijk. Het zou ons enorm helpen om de spiraal waarin we nu zitten te doorbreken. We moeten het goede gevoel weer terugkrijgen", aldus Høegh tegenover de Leeuwarder Courant.

Dat Heerenveen met een man minder niet kon stunten in Eindhoven, was nog tot daaraan toe. Maar met name na de pauze kon PSV doen wat het wilde en kreeg het kans op kans. "De vechtlust was goed bij ons, maar we leden zó vaak balverlies…", wist de Deen. "Dan ben je aan het einde van de wedstrijd echt vermoeid."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen