Peters blij om terug te zijn in het 'echte werk' van de Eredivisie

26 november 2018, 11:31

Jordens Peters maakte zondagmiddag na ruim een jaar afwezigheid zijn rentree in de Eredivisie. De verdediger van de Tilburgers kwam binnen de lijnen voor Freek Heerkens, van wie hij ook meteen de aanvoerdersband kreeg. Hoewel hij eerder al minuten maakte in de hoofdmacht, was dit voor de captain wederom een mooi moment in de revalidatie. "Die bekerwedstrijd tegen Spakenburg was mooi, maar uiteindelijk gaat het om het echte werk en dat is toch de Eredivisie."

Dat vertelt hij op de clubsite van Willem II. "Ik ben nu in de afrondende fase van mijn herstel, hopelijk gaat het zo door", stelt hij. Dat Willem II met 1-3 verloor van Vitesse, was wel een flink smetje. "Voor Willem II'ers viel er weinig te vieren. Maar voor mij persoonlijk was dit wel weer een overwinning. Voor mij zit er nog een kleine glimlach aan deze dag, maar ik denk natuurlijk ook in het teambelang. Uiteindelijk hebben we nul punten en is dit een verloren zondagmiddag."

Want voor de ploeg van Adrie Koster is de dertiende plaats in principe prima, al houdt het spel de laatste tijd niet over, zag ook Peters. "We teren nog een beetje op de goede competitiestart, maar ik vind dat we meer kwaliteit hebben dan de clubs waar we nu tussen staan op de ranglijst. Dat kunnen we wel blijven zeggen, maar uiteindelijk zullen we dat in daden moeten omzetten. De laatste vier wedstrijden voor Kerst blijven belangrijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen