Van Hanegem denkt dat Feyenoord 'best kan winnen' van PSV

26 november 2018, 09:22

Willem van Hanegem geeft Feyenoord best een kans in de topper tegen PSV. Aanstaande zondag komt de nog altijd foutloze koploper uit Eindhoven naar Rotterdam, maar het Feyenoord-icoon ziet mogelijkheden. "Feyenoord kan zich in de eigen Kuip zondag vastbijten in een tegenstander", voorspelt hij over het nu al cruciale treffen voor de Rotterdammers.

De columnist van het Algemeen Dagblad kijkt eerst nog terug op de 1-0 overwinning van Feyenoord op FC Groningen. Hij denkt er het zijne van. "Feyenoord is wereldrecordhouder terugspelen op de eigen keeper. Het leek helemaal nergens op." Terwijl Feyenoord worstelde, won PSV zonder veel moeite van Heerenveen (3-0). "Als je dan over Feyenoord – PSV praat, ben je geneigd een tweetje in de te vullen als voorspelling. Maar zo simpel is het niet."

De Kromme vond PSV verre van groots spelen in eigen huis en ziet daarom kansen voor Feyenoord. "Feyenoord kan zich in de eigen Kuip zondag vastbijten in een tegenstander, iets wat al vaker resultaat heeft opgeleverd. Eerlijk gezegd denk ik dat Feyenoord best kan winnen."

Bij PSV is Luuk de Jong de laatste tijd in topvorm, maar Van Hanegem denkt niet dat de spits een gevaar vormt zondag. "Als je De Jong ver van het doel kunt houden en je zorgt voor snelheid om de ruimte tussen de eigen keeper en de laatste lijn te verdedigen, dan is dat prima op te lossen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen