Vier Oranje Leeuwinnen hebben bijdrage aan zege van Arsenal

25 november 2018, 15:55

De Nederlandse Leeuwinnen in dienst van Arsenal hebben zondagmiddag hun visitekaartje maar weer eens afgegeven. Vivianne Miedema, Dominique Bloodworth én Danielle van de Donk kwamen allen tot scoren tegen Brighton & Hove Albion. Alle Nederlandse goals vielen voor de pauze, waarna Beth Mead voor het slotakkoord zorgde (4-1).

En dat betekent dat Arsenal na negen wedstrijden nog altijd zonder puntverlies is. Normaliter komt vooral Miedema, die dit seizoen al veertien doelpunten maakte en slechts twee optredens in Engeland niet scoorde, op het wedstrijdformulier. Dat gebeurde tegen Brighton wederom, zij gleed na een twintig minuten de gelijkmaker binnen. Iniabasi Umotong had de score geopend en Sari van Veenendaal - de keeper die het Nederlandse kwartet volmaakte - gepasseerd.

Na Miedema was het de beurt aan Bloodworth, die op aangeven van diezelfde Miedema niet veel later 2-1 maakte. Nog voor de pauze zorgde Van de Donk met haar achtste treffer van het seizoen voor de 3-1 en daarmee de beslissing in de wedstrijd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen