Weghorst houdt hersenschudding over aan zege VfL Wolfsburg

25 november 2018, 14:25

Wout Weghorst boekte zaterdagmiddag een belangrijke overwinning met VfL Wolfsburg op RB Leipzig (1-0) en de Nederlandse aanvaller maakte negentig minuten vol. Toch kwam hij niet ongeschonden uit de strijd: de spits liep namelijk een hersenschudding op en moet de komende dagen herstellen.

Dat laat de club weten via de officiële kanalen. Weghorst ging in de eerste helft naar de grond en liep daarbij een flinke hoofdwond op. Met verband om zijn hoofd speelde hij de wedstrijd, die knap werd gewonnen dankzij een treffer van Jérôme Roussillon, wel uit, maar kon hij een dag later (zondag) niet verschijnen op de fandag van Die Wölfe.

Hoelang de Nederlandse spits uit de roulatie ligt, heeft de club niet bekend gemaakt. De eerstvolgende officiële wedstrijd is 'pas' volgende week zondag tegen subtopper Eintracht Frankfurt.?