Rafinha scheurt kruisband, ook Sergi Roberto 'out'

25 november 2018, 13:42

FC Barcelona moet het de komende maanden stellen zonder Rafinha. De Braziliaanse middenvelder heeft zijn voorste kruisband afgescheurd en wordt op korte termijn geopereerd. Ook Sergi Roberto staat de komende tijd buitenspel: hij kampt met een hamstringblessure en moet de rest van dit kalenderjaar toekijken. Met dat duo hoeft PSV komende woensdag dus geen rekening te houden in de Champions League.

Het is overigens wel zeer treurig nieuws, met name voor Rafinha. In het seizoen 2015/16 stond hij namelijk ook maanden langs de kant met een gescheurde kruisband, terwijl hij twee jaar terug nog een half jaar met meniscusproblemen kampte. Ook dit seizoen eindigt dus voortijdig voor de middenvelder, want de kans is klein dat hij nog aan spelen toekomt dit seizoen.

Voor Sergi Roberto, de man die tegen Atlético Madrid nog in de rust werd vervangen door Rafinha, is het ook niet zijn eerste blessure, maar zo zwaar als Rafinha had hij een kwetsuur nog niet. Vorig seizoen stond hij ook buitenspel met hamstringklachten: toen was hij binnen een maand terug bij de Blaugranas. In dit geval melden de Catalanen eveneens dat hij zo'n 3 á 4 weken uit de roulatie ligt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen