Heracles-invaller Osman 'niet zo fit als normaal' door interlands

25 november 2018, 12:52

Voor Mohammed Osman kwamen de interlands met Syrië voor de duels met Heracles Almelo enigszins ongelegen. De middenvelder reisde de afgelopen twee weken namelijk naar Oman, Syrië en Koeweit en voelde dat zaterdagavond tegen Fortuna Sittard duidelijk (3-0). "Ik merkte gelijk al toen ik inviel dat ik niet zo fit als normaal was."

Halverwege kwam hij namelijk in de ploeg voor verdediger Stephen Sama. Een verschil maken kon hij overigens niet en dat was frustrerend. "Het is vermoeidheid die je voelt, vermoeidheid van het vliegen", weet hij tegenover TC/Tubantia. "Duels spelen voor het land is mooi, maar het is vervelend dat je altijd later aansluit bij Heracles omdat het zo ver vliegen is. Ik hoop dat ik de komende dagen snel herstel en volgende week weer helemaal fit ben."

Ook met Osman binnen de lijnen kon de achterstand niet worden omgezet in een positief resultaat. Waar het vooral ging over het door Frank Wormuth gekozen systeem (5-3-2) van Heracles, dacht de international daar anders over. "We beginnen veel te slap en verliezen alle duels. We hebben het voor rust weggegeven en dat heeft niets met het systeem te maken", stelde hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen