Tévez woedend op CONMEBOL, die de finale wilde laten spelen

25 november 2018, 11:42

Carlos Tévez is woedend op de internationale voetbalbond CONMEBOL. Die wilde dat de finale van de Copa Libertadores tussen River Plate en het Boca Juniors van Tévez gewoon doorging, ondanks het feit dat de spelersbus werd aangevallen door de fans en er twee spelers naar het ziekenhuis moesten. "Het is een schande. Twee spelers in het ziekenhuis, de rest moest overgeven", aldus Tevez. "Onder wie ikzelf."

Dat die uitspraken hem wellicht een schorsing kunnen opleveren in de nabije toekomst, deerde de Argentijnse aanvaller niet. "We zijn gedwongen om te spelen, maar niemand was in de gelegenheid om dat goed te doen." Pas na lang aandringen ging de voetbalbond overstag om uiteindelijk de finale met een dag uit te stellen naar zondagavond.

"River Plate heeft er alles aan gedaan om te winnen, dus geef ze die beker maar gewoon", aldus een aangeslagen Tévez tegenover de Argentijnse FOX Sports over de acties van de 'supporters'. Of de spits zondagavond wel klaar is om te spelen, liet hij in het midden. "Ik ben er helemaal klaar mee en wil er niet over praten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen