Alle twijfelgevallen inzetbaar voor FC Emmen en Excelsior

25 november 2018, 11:15

FC Emmen en Excelsior kunnen zondagmiddag tegen elkaar beschikken over bijna alle twijfelgevallen. Aan beide kanten waren er nogal wat spelers die twijfelachtig waren door griep of pijntjes, maar Anco Jansen aan de ene kant en Luigi Bruins aan de andere kant kunnen 'gewoon' aan de aftrap verschijnen. Alexander Bannink, Stef Gronsveld en Mounir El Hamdaoui (allen twijfelgeval) zitten op de bank en zijn beschikbaar.

Bij Excelsior zijn er door de aanwezigheid van Bruins maar weinig veranderingen ten opzichte van het treffen met Ajax (1-7 verlies). Mikael Andersen keert terug in de basiself en krijgt de voorkeur boven Dogucan Haspolat. Verder staan dezelfde tien spelers in de basis tegen de Drentenaren, waar ten opzichte van de laatste wedstrijd (2-0 winst op NAC Breda) niets gewijzigd is.

Omdat Jansen fit genoeg is om te beginnen, houdt Dick Lukkien zijn elftal in tact. Dat betekent dat de teruggekeerde Nicklas Pedersen op de bank moet plaatsnemen en Jafar Arias het vertrouwen behoudt in de spits van FC Emmen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen