Mourinho mist voetballers die 'met hun hart spelen' bij United

25 november 2018, 10:35

José Mourinho liet zaterdagmiddag dure punten liggen in de Premier League tegen Crystal Palace. Tegen de laagvlieger uit Engeland kwamen The Red Devils niet tot scoren en de Portugese manager verweet zijn spelers vooral een gebrek aan passie. "Er werd niet met het hart gespeeld", was zijn analyse na de doelpuntloze remise.

"Er was geen intensiteit en geen passie", vervolgde hij in de Engelse media. Volgens de Portugees is het spelen met je hart onmogelijk aan te leren. "Je kunt de natuur, het DNA, van bepaalde spelers niet veranderen." En dus zoekt hij de oplossing bij zichzelf. "Ik moet misschien keuzes gaan maken, gebaseerd op het spelen met je hart. Ik neem het mezelf kwalijk dat ik een ploeg heb opgesteld die die kwaliteiten niet hebben."

Door het nieuwe puntverlies, het tweede op rij, staat United op de zevende plek met een straatlengte achter op de bovenste vier loegen. Mourinho vond het treffen bovendien bijzonde belangrijk. "Het was de eerste van een reeks van acht wedstrijden in december. Een wedstrijd die je moest winnen", realiseerde hij zich. Dat lukte niet en dus viel Manchester United wederom tegen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen