Bergwijn over blessure-exit bij Oranje: "Ging gewoon niet"

25 november 2018, 10:17

Steven Bergwijn ontkent de aantijgingen dat hij uit voorzorg zou zijn vertrokken bij het Nederlands elftal. De aanvaller van PSV kampte met lichte klachten aan zijn enkel en kon in de Nations League tegen Duitsland niet spelen. Er werd geschreven dat dat zou zijn om geen duels met PSV te hoeven missen, maar van die theorie is volgens de buitenspeler niets waar. Eerder ontkende trainer Mark van Bommel het ook al.

"Het was zo goed als over, maar tegen Frankrijk kreeg ik weer een tik op mijn enkel. Tijdens de training in Duitsland ging het niet zo lekker en toen is in goed overleg besloten wat we zouden doen." Het verhaal van De Telegraaf dat hij niet wílde spelen, is volgens Bergwijn onjuist. "Nee, zeker niet. Ik wil elke wedstrijd spelen, vooral tegen Duitsland. Maar het ging gewoon niet."

Dus kon de PSV'er niets anders dan de verhalen ontkennen. "Ik snap de uitspraken van sommige mensen dan ook niet", aldus Bergwijn tegenover FOX Sports. "Als je voetballer bent geweest, begrijp je dat je elke wedstrijd wil spelen." Dat kan hij voorlopig weer doen, want tegen sc Heerenveen kwam hij pijnvrij het duel door. "Ik ben goed uit de wedstrijd gekomen en kan de komende duels tegen Barcelona en Feyenoord spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen