Van Bommel met PSV bezig aan op drie na sterkste thuisreeks

25 november 2018, 08:38

Mark van Bommel won zaterdagvond voor de dertiende keer achter elkaar in de Eredivisie. De overwinning op sc Heerenveen betekende bovendien dat er voor de 38ste (!) keer op rij niet werd verloren in het Philips Stadion en daarmee is de op drie na beste serie uit de geschiedenis een feit. Het clubrecord staat overigens op liefst 93 ongeslagen duels in eigen huis, terwijl de beste seizoensstart ooit - onder Guus Hiddink - zeventien zeges waren. De tevreden Van Bommel komt steeds dichterbij.

Dat blijkt uit cijfers van het Eindhovens Dagblad. De overwinning stemde Van Bommel blij. "We hadden zeker meer doelpunten kunnen maken, maar ook met deze uitslag ben ik tevreden", liet hij weten tegenover FOX Sports. De kers op de taart was de prachtige omhaal van Luuk de Jong. "Genieten, maar dat hij later een bal afspeelt op Lozano en niet zelfzuchtig is, vind ik ook heel mooi. Luuk is een op en top teamspeler."

Toch zag de coach ook verbeterpunten, want vooral voor de pauze was het niet geweldig was PSV liet zien. "Vooral na de rode kaart waren we wat slordig en in het eerste deel vond ik ons niet zo goed. Gelukkig hebben we dat goed hersteld."

Lees ook: Na wereldgoal wacht Messi op De Jong: "Die zal wel bang zijn"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen