Gisteren gemist: rellen rondom River - Boca, PSV en Ajax winnen

25 november 2018, 00:30   Bijgewerkt: 24 november 2018, 23:55

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 24 november.

Copa-finale na busbekogeling verplaatst naar zondag

Na drie keer uitstellen is het duel tussen River Plate en Boca Juniors om de Copa Libertadores dan toch verplaatst naar morgen (zondag). De clash staat nu genoteerd om 21.00 uur Nederlandse tijd. De wedstrijd is uitgesteld vanwege ongeregeldheden voorafgaand aan het duel. Onder meer de spelersbus van Boca werd bekogeld, met gewonde spelers tot gevolg. 

PSV nog altijd foutloos dankzij beauty De Jong en Friese fouten

Met gemak heeft koploper PSV zaterdagavond in het eigen Philips Stadion ook sc Heerenveen weten te verslaan: 3-0. Het is de dertiende opeenvolgende zege voor PSV in de Eredivisie, die vooral tot stand kwam via persoonlijke fouten van de Friezen. Bij de 1-0 verdedigde Heerenveen veel te slap, terwijl Warner Hahn met een slechte inspeelpass een rode kaart van Morten Thorsby inleidde. De 2-0 van Luuk de Jong was wel van grote schoonheid, zijn omhaal vloog schitterend het doel in.

Ajax overleeft 'Avondje NAC' en kan met goed gevoel naar Athene

Ajax heeft hekkensluiter NAC in Breda met 3-0 verslagen. De thuisploeg verdedigde in de eerste helft naar hartenlust, maar zag debutant Jethro Mashart vijf minuten voor de rust een eigen goal maken. In de tweede helft besliste Zakaria Labyad het duel met een prachtig doelpunt en scoorde Klaas-Jan Huntelaar in blessuretijd. Ajax reist daardoor met een goed gevoel af naar Athene, waar dinsdag het Champions League-duel tegen AEK op de rol staat.

Na wereldgoal wacht Messi op De Jong: "Die zal wel bang zijn"

Luuk de Jong was de grote man bij PSV in de wedstrijd tegen sc Heerenveen. De spits van de Eindhovenaren zorgde met een prachtige omhaal voor de mooiste goal tegen de Friezen en kijkt daar trots op terug: "Hij valt ook heerlijk binnen."

Falcao helpt Monaco en Henry eindelijk weer aan een overwinning

Dankzij een doelpunt van Radamel Falcao heeft AS Monaco voor het eerst sinds de openingswedstrijd van het seizoen weer eens gewonnen. De doeltreffende Colombiaan maakte voor de ploeg van Thierry Henry op bezoek bij Caen de enige goal van de wedstrijd

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen