Liverpool en City maken geen fout in uitwedstrijden

24 november 2018, 17:57

De top twee van de Engelse Premier League heeft geen fout gemaakt. Liverpool versloeg in een matige wedstrijd Watford met 0-3 en op bezoek bij West Ham United bleek koploper Manchester City dodelijk effectief in het eerste half uur (0-4). Door de twee overwinningen blijft het gat tussen de twee slechts twee punten.

Watford – Liverpool: 0-3

Met Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum in de basis bij Liverpool was het in de uitwedstrijd tegen Watford lange tijd armoe troef. Er viel weinig te beleven bij het duel tussen de nummer zeven en runner-up van de Premier League. Pas in de laatste twintig minuten werd het een beetje het aanzien waard en dankzij goals van Mohamed Salah en Trent Alexander-Arnold boekte Liverpool een zuinige, maar verdiende overwinning en blijft het in het spoor van Manchester City. Daar deed een rode kaart in de slotfase van Jordan Henderson niets aan af, want Roberto Firmino tekende in de slotfase voor de derde van de middag.

West Ham United – Manchester City: 0-4

In tegenstelling tot Liverpool viel er bij Manchester City wel genoeg te genieten. In een hoog tempo maakten West Ham United en Manchester City er een bijzonder leuk schouwspel van. Daar kocht West Ham echter weinig voor, want na een dik half uur stond het er al een 0-3 stand op het bord. David Silva, Raheem Sterling en Leroy Sané troffen doel voor de ploeg van Pep Guardiola. City kwam ook in de tweede helft ondanks speldenprikjes van West Ham niet in de problemen en liep dankzij de tweede van Sané in de slotfase uit naar 0-4.

Overige uitslagen:

Everton – Cardiff City: 1-0

Brighton Hove & Albion – Leicester City: 1-1

Fulham – Southampton: 3-2

Manchester United – Crystal Palace: 0-0

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen