Nieuwe domper voor Roma, dat verliest van 'Nederlands' Udinese

24 november 2018, 16:58   Bijgewerkt: 24 november 2018, 18:11

Het blijft moeizaam draaien bij AS Roma, dat zaterdag voor de vierde keer in de laatste vijf duels niet heeft gewonnen in de Serie A. Met Justin Kluivert in de basis werd er met 1-0 verloren bij Udinese.

Kluivert kreeg de kans in de basis, maar kreeg geen poot aan de grond. Bij Udinese stonden Hidde ter Avest en Bram Nuytinck aan de aftrap en de Nederlandse verdedigers maakten het de opponent heel lastig. Bij Udinese debuteerde trainer Davide Nicola op de bank en dat werd een succes. Rodrigo de Paul bezorgde de laagvlieger met een treffer na rust de drie punten voor de nummer zeventien van de Serie A. De zege was nodig ook, aangezien het team zes van de laatste zeven duels verloor. Edin Dzeko kreeg in de slotfase nog een goede kans om te scoren, maar zag zijn kopbal niet tegen de touwen vliegen. Daardoor moest Roma zich neerleggen bij een nieuwe nederlaag. 

Roma haakt hierdoor verder af met de top vijf en heeft slechts één van de laatste zeven wedstrijden gewonnen. Het zorgt voor extra druk op de schouders van de toch al bekritiseerde trainer Eusebio Di Francesco.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen