Ramos ontkent beschuldigingen: "Ben nooit positief bevonden"

24 november 2018, 16:09

Sergio Ramos heeft na afloop van de 3-0 nederlaag tegen Eibar duidelijk gemaakt dat hij geen dopingregels heeft overtreden. Vrijdag kwam Football Leaks naar buiten met de bewering dat Ramos tot twee keer toe antidopingregels had geschonden, maar naar eigen zeggen klopt daar niets van. "Het is een poging om mijn imago en professionele reputatie te schaden."

Ramos stond na de beschamende nederlaag het Spaanse ESPN te woord en was duidelijk over de beschuldigingen. "Ik heb gedurende mijn carrière 250 tot 300 dopingtests ondergaan en ben nooit positief bevonden. Er is nooit sprake geweest van een afwijking."

Volgens Football Leaks werd Ramos na de Champions League-finale van twee seizoenen geleden tegen Juventus betrapt op het gebruik van dexamethason, terwijl dat tevoren niet wat aangeven bij de dopingautoriteiten. Ook zou hij een keer de douche zijn ingestapt. Dat is verboden, aangezien het de uitslag zou kunnen beïnvloeden.

De Spanjaard ontkent elke aantijging van de klokkenluiderswebsite. "We weten allemaal wat voor soort nieuws dit is. Het is een poging om mijn imago en professionele reputatie te schaden."?

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen