Van der Velde positief over Lammers: "Past goed bij de club"

24 november 2018, 14:06

Ondanks een wat moeizame start heeft Sam Lammers zijn draai gevonden bij sc Heerenveen. De jonge spits wordt dit seizoen door de Friese club gehuurd van PSV, waartegen hij zaterdagavond in actie komt in de Eredivisie. Riemer van der Velde vindt dat de aanvaller goed bezig is.

De oud-voorzitter kent als geen ander de cultuur bij Heerenveen en stelt dat Lammers daar goed bij past. "Het is een speler met de goede uitstraling voor Heerenveen en als persoon past hij ook goed bij de club", zegt de 78-jarige Van der Velde tegen het Eindhovens Dagblad. "Sam is een sympathieke vent, zonder enige vorm van sterallures. Op het veld vind ik hem een technisch vaardige spits, die ook oog heeft voor zijn medespelers. Het is nu nog erg vroeg om zijn toekomst definitief in te schatten, maar bij Heerenveen zit hij momenteel denk ik goed op zijn plek."

Lammers heeft tot dusver zes keer gescoord voor Heerenveen in de Eredivisie. Dat aantal hoopt hij vanavond in Eindhoven tegen zijn eigenlijk werkgever uit te breiden.

Lees ookLammers blij met Heerenveen: "Vond het altijd een mooie club"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen