Anderlecht presenteert Zetterberg wél als technische toevoeging

23 november 2018, 20:59

Anderlecht heeft Pär Zetterberg officieel toegevoegd aan de technische staf. Vanaf 2019 gaat de oud-prof aan de slag bij de Belgische topclub als assistent-trainer van Hein Vanhaezebrouck, om te fungeren tussen de technische staf en spelers. "Het DNA van de club was blijkbaar wat verdwenen en dat moet ik herstellen."

Dat vertelt hij op de officiële clubkanalen. "Anderlecht is een speciale club: je moet niet alleen winnen, maar ook de manier waarop telt", legt Zetterberg uit. "En dat is soms moeilijk. Het komt neer op mentaliteit: je mag nooit de armen laten hangen. Je moet je bewust zijn van het respect dat je moet tonen voor de tegenstander, de supporters en de rest van de club. Sporting is nog steeds de grootste club van het land en het is mijn doel om dat zo te houden."

De komst van Zetterberg, een kind van de club, is het werk van de nieuwe sportief directeur Michael Verschueren van Anderlecht. Ook Frank Arnesen, RvC-lid van PSV, werd gelinkt aan Anderlecht, maar hij is niet ingegaan op de aanbieding van de paarswitten. Het doel van Verschueren is om met een nieuw, internationaal netwerk op te bouwen bij de club. Zetterberg is de eerste zet van Verschueren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen