Galatasaray wint zonder geschorste Nederlanders opnieuw niet

23 november 2018, 20:29

Een Ryan Donk- en Garry Rodrigues-loos Galatasaray heeft in de titelstrijd in Turkije dure punten laten liggen. Zonder het geschorste duo werd vrijdagavond gelijkgespeeld tegen Konyaspor (1-1). Vlak voor tijd maakten de bezoekers gelijk uit een penalty via Nejc Skubic, die het eigen doelpunt van Ugur Demirok ongedaan maakte. Dader Serdar Aziz kreeg een rode kaart, maar die was niet voor de overtreding.

De verdediger die de dubieuze strafschop veroorzaakte, gooide de bal in zijn emotie namelijk richting de scheidsrechter van dienst. Die kon niet anders dan hem van het veld sturen met een directe rode kaart. Het is zeker niet de eerste rode kaart in de Turkse competitie voor Galatasaray: naar aanleiding van de vorige competitiewedstrijd met Fenerbahçe werden landgenoten Garry Rodrigues en Ryan Donk namelijk ook al geschorst. In de slotfase van dat duel ontstond een massale [a,https://www.fcupdate.nl/video/17034/gemoederen-lopen-hoog-op-bij-galatasaray-fenerbahce/,_blank,vechtpartij]. 

Het geschorste Nederlandse duo werd node gemist, want het hield niet over in eigen huis tegen middenmoter Konyaspor. De thuisploeg had het geluk dat Demirok na een goed uur spelen de bal achter zijn eigen doelman kopte, maar drie punten leverde dat niet op, door de late gelijkmaker vanaf elf meter. Daarmee leed de ploeg van Fatih Terim voor de vierde van de laatste competitiewedstrijden puntverlies. Daardoor kan koploper Istanbul Basaksehir uitlopen naar een voorsprong van zeven punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen