Vilhena is blij dat hij als invaller van waarde kan zijn bij Oranje

23 november 2018, 20:15

Tonny Vilhena zat in Frankrijk tijdens de eerste wedstrijd in de Nations League als enige speler van het Nederlands elftal nog op de tribune, maar de laatste drie interlands onder Ronald Koeman is de Feyenoorder een vaste invaller. Tegen Duitsland gaf hij zelfs nog een zeer belangrijke assist, waaruit Virgil van Dijk de gelijkmaker (2-2) kon maken. De middenvelder is blij met zijn huidige rol in Oranje.

"Ik verwacht dat als ik erin kom, dat ik energie breng in de wedstrijd met mijn drive naar voren. Afjagen, ik denk dat het de andere spelers een boost geeft en dat we er dan weer vol voor kunnen gaan", vertelt Vilhena tegenover FOX Sports. "Als iemand het doet, doet de rest namelijk wel mee."

In Duitsland had hij een belangrijke rol, terwijl zijn aandeel tegen Frankrijk met enkele minuten een stuk kleiner was. Toch genoot Vilhena wel. "Het was sowieso mooi dat we in De Kuip speelden en dat ik minuten mocht maken, was helemaal top", aldus de middenvelder over het spelen in zijn eigen stadion. Ook genoot hij van het resultaat. "Het gelijkspel tegen Duitsland voelde als een zege. Iedereen was blij, dat zag je op tv ook wel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen