Van der Gaag wil met NAC de wedstrijd tegen Ajax niet ondergaan

23 november 2018, 18:58

NAC Breda ontvangt als hekkensluiter en met een waslijst afwezigen het in de Eredivisie ongenaakbare Ajax, dat in de laatste vijf duels liefst 21 treffers produceerde. Toch wil trainer Mitchell van der Gaag niet op voorhand al het bijltje erbij neerleggen. "Het belangrijkste is, zeker na de tweede helft in Emmen, dat we ons niet gewillig naar de slachtbank laten leiden", stelt hij.

Tegenover BN/De Stem gaat de coach in op het duel met Ajax, waarin hij de zeperd tegen FC Emmen wil herstellen. "We hebben wat goed te maken. Ik heb al gezegd dat het beetje krediet dat we hadden opgebouwd, gelijk vergooid hebben", legde hij uit. "Het belangrijkste is om lang in de wedstrijd te blijven, zorgen dat ze in een laag tempo spelen, dat wij een beetje geluk hebben en irritant en vervelend voor ze zijn."

De kans is groot dat NAC Breda aantreedt met vijf verdedigers, iets dat in de oefenwedstrijd met Zulte Waregem goed uitpakte bij NAC Breda. Dat alles moet er voor zorgen dat de thuisploeg niet afgaat tegen Ajax. "We moeten de wedstrijd niet ondergaan", vindt Van der Gaag, die denkt dat Ajax met Hakim Ziyech wel een bepalende speler mist. "Maar met Neres krijg je er ook een goede voor terug."

Het lijstje afwezigen bij NAC Breda is overigens een stuk langer. Robert Mühren is niet fit genoeg om te starten, Anouar Kali, Luka Ilic, Karol Mets, Grad Damen, Paolo Fernandes en Gervane Kastaneer zijn allen nog altijd geblesseerd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen