Poldervaart wil vooral dat Excelsior zelf de kansen gaat benutten

23 november 2018, 16:31   Bijgewerkt: 23 november 2018, 16:36

Excelsior is dit Eredivisie-seizoen de ploeg met de meeste doelpunten tegen (dertig), toch wil coach Adrie Poldervaart zich vooral richten op het feit dat zijn ploeg meer moet scoren. Tegen Ajax leed de ploeg voor de interlandbreak de grootste thuisnederlaag ooit, maar daar wilde de trainer niet te lang meer bij stilstaan. "We hebben ons al snel weer op FC Emmen gericht, al hebben we het natuurlijk wel uitgebreid gehad over wat er misging."

Op de clubsite gaat hij in op het feit dat zijn ploeg in de laatste drie duels liefst vijftien tegentreffers moest incasseren. Vervelend, maar Poldervaart wilde juist kijken naar de kansen die de Rotterdammers zelf kregen. Ook tegen Ajax waren dat er namelijk genoeg. "We moeten daarom niet alleen het aantal tegengoals beperken, we hebben ook veel kansen gemist, daar moeten we ook niet overheen stappen."?

Dat zal ook tegen FC Emmen zeer belangrijk worden. De promovendus staat door een aantal prima wedstrijden inmiddels boven Excelsior. Poldervaart neemt het duel dan ook zeker niet te licht op. "Er komt op papier een lastige periode aan, maar op dit moment richten we ons alleen op Emmen", doelt Poldervaart op het programma met FC Utrecht, PSV en AZ. In Drenthe zijn Robin van de Meer, Thomas Oude Kotte en Desevio Payne sowieso afwezig, terwijl Luigi Bruins en Mounir El Hamdaoui twijfelgevallen zijn vanwege griep de afgelopen week.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen