Willem II heeft Özbiliz voor het 'cruciale' duel met Vitesse

23 november 2018, 16:12

Willem II-trainer Adrie Koster vindt het thuisduel met Vitesse cruciaal. De coach beseft dat het in de stijd om de middenmoot aanhaken of afhaken wordt tegen de Arnhemmers. Om dat eerste te bewerkstelligen, kan de coach weer beschikken over aanvaller Aras Özbiliz: hij is weer fit. "Met zijn kwaliteiten is hij zeker van toegevoegde waarde voor het team", vindt Koster.

Tegenover de aanwezigheid van Özbiliz staat de afwezigheid van Elmo Lieftink, Mattijs Branderhorst en Karim Coulibaly. Op de clubsite van Willem II vertelt Koster over de voorbereiding op de belangrijke wedstrijd tegen Vitesse. "Met de driepunter in Zwolle en een goede trainingsweek achter de rug, gaan we met een goed gevoel richting deze wedstrijd", verzekert de oefenmeester, die graag de stap naar de middenmoot wil maken. Daarvoor is het treffen met Vitesse cruciaal.

Bij een overwinning komt Willem II namelijk op twee punten van Vitesse, terwijl er bij een nederlaag voorlopig niet meer gekeken hoeft te worden naar de Arnhemmers. Dus wil Koster koste wat het kost winnen, al wordt dat geen eenvoudig karwei. "Zij willen net als wij vanuit een compacte achterhoede opbouwen naar voren", weet de trainer.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen