ADO Den Haag beloont Polley (19) met een contract

23 november 2018, 12:45

ADO Den Haag heeft Robin Polley (19) beloond met een contract. De jonge rechtsback tekende vrijdag een verbintenis tot medio 2021, met een optie voor een extra jaar. Polley, zoon van de Ghanese aanvaller Prince Polley, traint vanaf dit seizoen mee met de selectie en maakte in de KNVB Beker tegen OJC Rosmalen zijn officiële debuut voor de Residentieclub.

Polley werd vorig jaar opgepikt door ADO, nadat de verdediger vertrok bij Feyenoord. Sindsdien gaf hij zijn visitekaartje af. "Met ADO Den Haag belonen we graag ontwikkeling en potentie. Dat hebben we nu ook bij Robin gedaan", zegt manager voetbalzaken Jeffrey van As op het clubkanaal van ADO. "We zien toekomst in hem. Robin heeft een enorme wil om beter te worden en is daarnaast een positieve jongen die altijd hard werkt. Het is mooi om te zien hoe hij als rechtsachter zijn offensieve kwaliteiten benut. Vleugelverdedigers met snelheid en drive naar voren, die zien we graag in Den Haag."

De hoofdrolspeler zelf ziet een jongensdroom in vervulling gaan. "Ik heb een moeilijke route afgelegd en dat is niet voor veel jongens weggelegd. Dit is voor mij het échte begin. Het is ook een beloning, aangezien ik hard gewerkt heb voor deze beloning. Wat mijn volgende stap moet zijn? Een debuut in de Eredivisie. Ik heb het gevoel dat ik er klaar voor ben, maar zit natuurlijk ook nog in een leerproces."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen