NAC in de problemen: "In de winterstop topspelers halen"

23 november 2018, 08:32

Het is tot dusver een zeer moeizaam seizoen voor NAC Breda. De Brabanders die het vorig seizoen nog zo goed deden staan na veertien duels op de laatste plaats en hebben tot dusver pas acht punten vergaard. Oud-speler Ronnie Stam maakt zich zorgen.

"Ik ben heel lang positief geweest, maar als je bijvoorbeeld nog tegen Ajax moet en Groningen-uit hebt, is dat lastig", zegt de oud-speler tegen Omroep Brabant. NAC is tot dusver de enige Eredivisie-ploeg met minder dan tien punten. "NAC moet de schade beperkt zien te houden en in de winterstop een paar topspelers halen. Maar ja, gaat dat lukken?"

Dat Pierre van Hooijdonk het technisch hart komt versterken, vindt Stam positief. "Pierre wil geen technisch directeur worden en daar heeft hij gelijk in", zegt Stam. "Hij wil niet de verantwoordelijkheid nemen omdat hij ook weet dat het te moeilijk en te riskant is. Wat hij nu doet is voor hem een veiligere optie. De kans dat het mislukt is ook heel groot en dan heeft hij weer hetzelfde gezeik als toen hij terugkwam als speler."

Zaterdagavond speelt NAC thuis tegen Ajax.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen