Griepgolf bij FC Emmen zorgt voor meerdere zieken in selectie

22 november 2018, 21:15   Bijgewerkt: 25 november 2018, 11:08

FC Emmen wordt bij de hervatting van de Eredivisie geteisterd door een griepgolf. Anco Jansen (foto), Alexander Bannink en Stef Gronsveld zitten ziek thuis. Emmen ontvangt komende zondag Excelsior. Of het drietal dit duel haalt, is nog onduidelijk.

"Evenmin is bekend hoe ze ziek zijn geworden", laat trainer Dick Lukkien weten aan RTV Drenthe. Volgens de omroep meldde aanvoerder Anco Janssen zich vandaag (donderdag) nog wel op de Oude Meerdijk. Maar hij werd naar huis gestuurd, nadat verhoging werd vastgesteld.

Alexander Bannink keerde op weg naar de club ziek terug naar huis. Stef Gronsveld had woensdag al willen trainen, maar meldde zich tot dusver nog niet. Reservedoelman Dennis Telgenkamp was deze week ook ziek. Hij trainde inmiddels al wel weer mee.

Positief was de terugkeer van Nicklas Pedersen. De spits was een tijdje geblesseerd, maar lijkt voor het duel met Excelsior inzetbaar. In dat geval staat Lukkien voor een keuze: Pedersen of Jafar Arias, die net terug is van een interland met Curaçao. "Het kan zo zijn dat ik moet kiezen, maar ik sluit ook niet uit dat ik ze samen laat spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen